Menu

Pobierz PDF [1.6MB]

Przystawki

Smalec ze skwarkami i ogórkiem kiszonym
Grillowany ser wędzony z żurawiną
Sałatka grecka (sałata lodowa, ser feta, papryka, pomidor, ogórek, czarne oliwki, czerwona cebula)
Śledzie w trzech odsłonach

Zupy

Krem pomidorowy
Rosół z kołdunami
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Barszcz z uszkami

Dania główne

Filet z kurczaka
Kotlet schabowy po parysku
Kotlet po wiedeńsku
Pstrąg smażony
Lasagne szpinakowa
Lasagne z mięsem
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Schab pieczony ze śliwką w sosie własnym
Gołąbki z sosem pomidorowym
Pierś z kurczaka nadziewana musem szpinakowym z nutką sosu pomarańczowego
Naleśniki serem lub Nutellą
Naleśniki z owocami
Racuszki z jabłkami

Desery

Lody z owocami i bitą śmietaną
Szarlotka na ciepło z bitą śmietaną
Ciasto czekoladowe z bitą smietaną
Sałatka owocowa z sosem malinowym

Dodatki

Ziemniaki pieczone
Frytki
Ryż na sypko
Surówka z marchwi i jabłka
Buraczki z chrzanem
Bukiet warzyw gotowanych: brokuły, kalafior, marchew
Mizeria ze śmietaną
Ketchup, musztarda, chrzan
Pieczywo, masło



Menu dziecięce

Menu dziecięce

Złocisty rosołek z makaronem
Nuggetsy z kurczaka podane z frytkami i surówką z marchwii i jabłka
Frytki z ketchupem, majonezem lub serem
Omlecik z owocami
Pierożki z serem na słodko (6 szt)
Pierożki z jagodami i bitą śmietaną (6 szt)

© 2016 Thermaleo Plus Sp. z o.o. - Wszelkie prawa zastrzeżone

Atrakcje w sercu Uzdrowiska

Strona wykorzystuje pliki cookie.

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Czytaj więcej…

Zrozumiałem